Kom jij ook naar Het Beton Event?

17 mei 2022

Dit jaar is het weer zover: Het Beton Event. Als professional in de beton(bouw)sector kan je dit evenement natuurlijk niet missen! Op dinsdag 14 juni is het eindelijk weer tijd om elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen in de sector op het Beton Event.

Ontmoet relaties en professionals, bezoek de beursvloer en het netwerkplein, of neem deel aan één van de vele interessante sessies van het congresprogramma dat door de Betonvereniging is samengesteld. Ben jij benieuwd naar welke sprekers jij kunt luisteren op het gebied van Klimaatadaptatie, Energietransitie, Verstedelijking en Circulariteit? Of wil je weten welke projecten dit jaar een Betonprijs in de wacht slepen?

Bestel dan nu jouw tickets en zorg dat je erbij bent op 14 juni in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam!