Het verslag van What the hack al gelezen?

06 juli 2021

Op 9 juni organiseerden we het event What the hack over cybersecurity in de bouw en GWW. Heb jij het gemist? Het verslag staat nu online.

ICT speelt een steeds grotere rol in de bouw en GWW, waardoor zowel productieprocessen als projecten er afhankelijker van worden. Elke ICT-toepassing is echter kwetsbaar voor cyberaanvallen, met mogelijk disruptieve gevolgen. Tijdens het virtuele event werd duidelijk welke gevaren er allemaal op de loer liggen en hoe organisaties zich daartegen kunnen beschermen. Zo werd als praktijkvoorbeeld onder andere het calamiteitenplan cybercrisis van Rijkswaterstaat gepresenteerd.

Was jij er niet bij op 9 juni, maar ben je wél nieuwsgierig? Of wil je de informatie nog eens teruglezen? Lees dan nu het verslag.