Schrijf je nu in voor het event What the hack?!

19 mei 2021

ICT speelt een steeds grotere rol in de bouw. Hierdoor zijn we steeds afhankelijker van het goed werken hiervan. Cyberaanvallen kunnen een enorme impact hebben, al wordt die soms nog onderschat. 
Tijdens het event What the hack?! duiken we in de wereld van cybersecurity. Welke gevaren liggen op de loer? Hoe kunnen we ons hiertegen beschermen? En hoe gaan we hier in de bouw mee om? Schrijf je nu in voor het event.

Praktische informatie

Wanneer: Woensdag 9 juni 2021, van 15.30 tot 17.30 uur
Waar: Online
Wie: Voor iedereen in de bouw die wel eens een computer gebruikt. Zowel Stumico-leden als andere geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen.

Programma

Wouter Parent – Ethisch hacker / Cyber Risico Analist, WeSecureIT
In een workshop security awareness neemt Wouter jou mee in de wereld van hackers en cybercrime. Hoe denkt en werkt een hacker? Hoe werken ransomware, phishing, vishing en CEO fraude? En wat is het ecosysteem van de hacker en de link tussen cybercrime en privacy? Vanuit zijn eigen praktijkervaring geeft Wouter tips en tricks waarmee je direct aan de slag kunt.

Liesbeth Holterman – Strategisch adviseur, Cybersecurity Centrum Maakindustrie
Liesbeth behandelt het onderwerp cybersecurity vanuit het perspectief van de maakindustrie en de bouw. Welke specifieke aandachtspunten spelen er in deze sectoren? En welke oplossingen zijn hiervoor beschikbaar? Na afloop van haar presentatie zit jij vol nieuwe ideeën.

Tessa Mulders – Adviseur Crisismanagement, Rijkswaterstaat
Tessa vertelt vanuit het perspectief van crisismanagement hoe Rijkswaterstaat omgaat met een cybercrisis en hoe bedrijven daar een rol in spelen. In de presentatie zullen een aantal scenario’s aan bod komen waar Rijkswaterstaat zich op voorbereidt.