Even voorstellen: kandidaatsbestuurslid Anouk van Otterlo

19 maart 2021

Tijdens de ALV op 8 april stellen we Anouk van Otterlo voor als nieuw bestuurslid van Stumico. Tijd dus om even kennis te maken!

Anouk studeerde Construction Management and Engineering aan de TU in Eindhoven. Na haar afstuderen ging ze bij BIM-management- en consultancybureau Based aan de slag. Ze vertelt: “Als BIM & Linked Data Consultant help ik verschillende bedrijven om nieuwe technieken en verbeterde processen te implementeren. Hierbij focus ik voornamelijk op het op orde brengen van hun data en het gebruiken van deze data voor bijvoorbeeld beheer en onderhoud. Dit bevalt me erg goed.”

Naast haar werk bij Based is Anouk betrokken bij de ontwikkeling van open standaarden en buildingSMART – onlangs gaf ze nog een key note op het buildingSMART virtual summit. “Ik zit vol ideeën en vind het leuk om me te blijven ontwikkelen, steeds nieuwe dingen te leren en activiteiten te organiseren. Dat komt bij Stumico volgens mij helemaal goed.”

Anouk heeft veel zin in haar nieuwe uitdaging als bestuurslid. “Ik ken Stumico via Marcel van Bavel, de oprichter van Based die ook lid van de vereniging is. Ook ken ik verschillende andere leden, waaronder ook medebestuursleden Paul Bos en Johan de Groot, en woonde ik het afgelopen jaar al de webinars bij. Mijn eerste indruk van Stumico is goed. Toen ik de vraag kreeg of ik wilde aansluiten bij het bestuur van Stumico was ik ook direct enthousiast. Ik kijk er naar uit om de komende tijd aan de slag te gaan en meer leden te ontmoeten.”

Wist je dat...

Anouk woont samen met haar vriend en hond in Tilburg. Ze houdt van reizen, zo trok ze na haar afstuderen drie maanden rond in Zuid-Amerika. In de toekomst hoopt ze nog meer mooie reizen te kunnen maken.

Reacties

  • Johan de Groot
    Johan de Groot
    Supergaaf dat je in het bestuur van Stumico deelneemt Anouk! Wees welkom.