het eerste Stumico event van 2020

bestuur
23 januari 2020

De inschrijving voor het eerste Stumico event van dit jaar is geopend!  5 maart gaan we het hebben over circulariteit en de rol van digitalisering daarin. Dit doen we wederom op een super toffe en toepasselijke locatie: het circulaire paviljoen Circl in Amsterdam! 

Circulariteit is een hot topic in de sector waar inmiddels veel aandacht aan wordt besteed, maar er zijn nog uitdagingen genoeg om de circulaire econmie echt concreet te maken. Tijdens dit event nemen diverse koplopers uit de sector je mee in de ontwikkelingen die zij in de praktijk hebben gebracht en welke rol digitalisering hierbij heeft. Daarnaast hebben we uiteraard weer een interactief deel met o.a. een rondleiding door het paviljoen.

Locatie: CIRCL, Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam

Let op, de maximale capaciteit voor dit event is 50 personen, dus schrijf je snel hier in!