Nog een nieuwe vriend van Stumico

23 juli 2019

Byldis - Byldis engineert, produceert en monteert wind- en waterdichte gebouwen in het midrise en highrise segment. Uniek vanwege het totaalconcept: Engineering (Byldis Engineering is een hoogstaand kennisinstituut systeembouw met 25 collega’s), geprefabriceerde beton oplossingen (Byldis Prefab, 330 collega’s) en aluminium gevelsystemen (Byldis Facades, 70 collega’s).
We leveren innovatieve concepten waarmee we de bouwtijd van projecten sterk reduceren, tot wel 50% sneller in vergelijking met de traditionele bouw. Op maat gemaakt en op tijd geleverd. Dit kunnen we doordat we specialistische kennis vanuit onze werkmaatschappijen combineren met een integrale benadering richting de klant. Graag zitten we dan ook in een zo vroeg mogelijk stadium aan tafel om samen het onmogelijke mogelijk te maken. We zijn open, transparant en werken vanuit een coöperatief model als partners. Op deze manier bieden we zekerheid op het gebied van: prijs, tijd (planning) en kwaliteit. Verduurzaming van de bouw is voor ons een randvoorwaarde.

Onze cultuur kenmerkt zich door eerlijkheid, loyaliteit en Brabantse gezelligheid. Wegens groei zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk al onze vacatures op www.Byldis.com of kom een kijkje nemen op een van onze locaties.

Voor een meer inhoudelijke video om te kijken wat we doen kijk hier.

Wil je weten hoe ze die schitterende elementen maken bij Byldis? In deze "How it's made" video zie je de engineering, productie en logistiek t.b.v. het nieuwe hoofdkantoor van één van de grootste cementleveranciers ter wereld: HeidelbergCement in Duitsland! SPIERWIT Dat worden de prefab (gevel)elementen die Byldis levert voor het nieuwe hoofdkantoor van HeidelbergCement. Een prestigeproject! Uniek qua kleur en locatie: voor Byldis een mooie kans om onze oosterburen te laten zien wat ze in hun mars hebben. Bekijk hoe deze schitterende elementen gemaakt worden!

p.s. ze hebben nog vacatures! Check www.Byldis.com