Advitorial - SCIA

23 juli 2019

DESIGN ACCELERATED met SCIA ENGINEER 19 - In mei 2019 lanceerde SCIA met veel genoegen SCIA Engineer 19: de nieuwste versie van de software voor bouwkundige analyse en ontwerp. SCIA Engineer 19 is een antwoord op de drie belangrijkste wensen van de gebruikers uit het SCIA Insider-programma en bevat substantiële verbeteringen en nieuwe functionaliteiten voor gebruiksvriendelijkheid, staalstructuren en gebouwen van meerdere verdiepingen, interoperabiliteit en lokalisatie waardoor projecten sneller worden doorlopen.  

SCIA Engineer 19 biedt een aantal snelheids- en workflowverbeteringen en talloze nieuwe functies voor meer mogelijkheden om gebouwen van meerdere verdiepingen en andere civieltechnische constructies moeiteloos te analyseren. Het verwerkt alledaagse taken nog efficiënter en productiever. 

MET SCIA ENGINEER 19 LEVERT U PROJECTEN SNELLER AF, DANKZIJ: 

Snellere ontwerpfase

Lever moeiteloos nauwkeurige, economische en duidelijk gedocumenteerde ontwerpen dankzij de nieuwe functies, zoals het geautomatiseerd ontwerpen van praktische wapening in betonliggers, optimalisatie van deuvels in staalbetonvloeren, zeeg in het ontwerp van staalelementen en nog veel meer. 

Meer inzicht in de structuur

U hebt de complete controle over de structuur en krijgt inzicht in de resultaten met de analyse van gemetselde wanden met contactelementen op randen, integratie-elementen voor afschuifwanden of bruggen, afwezigheden voor bouwfasesimulaties, stijfheidsmodificatoren, uitgebreide weergaveopties voor resultaten en nog veel meer.  

Optimalisatie door parametrisch ontwerp

Til uw werk naar een hoger niveau met de nieuwe parametrische ontwerpmogelijkheden van SCIA Engineer. Met de vernieuwde XML-interface of de gloednieuwe OpenAPI kunt u SCIA Engineer zonder veel moeite in een maatwerkoplossing integreren en indrukwekkende projectpresentaties geven. 

SCIA heeft in SCIA Engineer 19 significante productiviteitstools opgenomen voor het ontwerpen van beton- en staalconstructies. Dit hebben ze vooral kunnen realiseren door een intensievere interactie met hun klanten. Daarnaast hebben verschillende innovatieve projecten van SCIA oplossingen kunnen bieden die volledig geïntegreerd zijn in de nieuwe versie van SCIA Engineer: de nieuwe contactelementen, oorspronkelijk afkomstig uit het interne innovatie-evenement "ShipIt", en de publicatie van de OpenAPI, waardoor een strakkere integratie in parametrische engineeringsprocessen mogelijk is.

Naast de hierboven genoemde functies, biedt SCIA Engineer 19 talloze andere functionele en prestatieverbeteringen. Meer informatie over SCIA Engineer 19 vindt u op www.scia.net.