Nieuwe vriend van Stumico

22 juli 2019

Dankzij onze sponsoren is het mede mogelijk de mooie events te kunnen organiseren !! Mag ik even voorstellen !! BIM Creators is een expertise bureau waar samenwerken een ‘way of life’ is. Building Information Model is hiervoor een essentieel hulpmiddel, waardoor iedereen binnen de verschillende ketens van het bouwproces dezelfde taal spreekt. Ook wordt er overzicht gecreëerd en de faalkosten in de realisatiefase verkleind.

 

BIM Creators kan je daarbij ondersteunen door het aannemen van BIM projecten, door medewerkers op te leiden in de BIM Creators Academy of door jouw BIM team van BIM expertise te voorzien. Ook kan de BIM Creators Studio jou helpen het project te beleven door middel van visualisatie en animatie.

 

Aannemen van BIM projecten

Iedereen kan voor zijn BIM project bij ons terecht, als grote aannemer of als ZZP-er. Wij realiseren het complete BIM model volgens de huidige standaarden, normeringen en het programma van eisen. Wij staan voor een goede samenwerking met alle betrokken partijen om tot een sterk eindresultaat te komen.

 

BIM Creators Academy

Heb je de keuze gemaakt om zelf met BIM aan de slag te gaan of wil je jouw bedrijf verder ontwikkelen? Wij hebben onze eigen BIM Creators Academy in Veenendaal.  Hiermee geven wij jou de juiste bagage mee om aan deze reis te beginnen of juist verder te komen als BIM expert.

 

BIM Creators Studio

Virtual Reality, Augmented Reality en videopresentaties veranderen de manier waarop je beslissingen neemt. Wij bieden de betrokken partijen de mogelijkheid, technische oplossingen  van heel dichtbij te beleven. Ook diverse simulaties behoren tot de mogelijkheden. Wil jij het verschil maken? Laat jouw project dan visualiseren door de BIM Creators Studio!

 

Expertise op locatie

Heb je BIM geïmplementeerd in jouw organisatie of heeft jouw organisatie hier juist behoefte aan? Of loop je nog tegen een aantal valkuilen aan? Wij bieden de juiste expertise en capaciteit op locatie en ondersteunen daar waar nodig is.