Nieuws

Nieuwe voorzitter Maarten Slee stelt zich voor

17 mei 2016

Beste Leden, beste vrienden,

slee pasfotoHier ben ik dan, jullie kersverse voorzitter Maarten Slee. Na het aftreden van Ruud van Tongeren is Hans Galjaard een jaar voorzitter geweest om mij ondertussen klaar te stomen voor het voorzitterschap. Vanaf 2015 ben ik onderdeel van het bestuur van Stumico. Ik vind het een eer om lid te zijn en ga graag samen met de andere jonge bestuursleden deze fantastische uitdaging aan.

Afgelopen jaar is er een verjonging van het bestuur doorgevoerd. Met dit nieuwe bestuur zijn we klaar voor de toekomst! Het ledenaantal stijgt en de bijeenkomsten zijn overvol. Samen gaan we de komende jaren bouwen aan de continuïteit van Stumico. Onze voorgangers hebben een goede basis gelegd waar wij verder op kunnen bouwen. We zijn er klaar voor!

Waarom ben ik voorzitter geworden?
Ik haal mensen graag uit hun dagelijkse werkomgeving om inzicht te geven wat er op het gebied van bouw en ICT mogelijk is. Dat is ook de reden waarom ik voorzitter van Stumico ben geworden. Bij Stumico krijg je de kans om bij elkaar een kijkje in de keuken te nemen. ICT voor de bouw is HOT!

Wat mij motiveert zijn de verrassende reacties van de leden en de introducees aan het eind van de bijeenkomsten. Bijvoorbeeld:

  • Nooit geweten dat dit bestond. Ik ga lid worden!
  • Heel interessant, ik wist niet dat dit ook kon.
  • Goed georganiseerd en kwalitatief goede sprekers.
  • Ik heb er echt iets van opgestoken, dat had ik van tevoren niet verwacht.

Als nieuwe voorzitter doe ik graag een beroep op de leden om meer betrokken te zijn. Binnen Stumico is veel mogelijk. Wij als bestuur staan open voor jullie ideeën en initiatieven. We doen dit met elkaar en voor elkaar!

Volgende bijeenkomst op 14 juni
Onze volgende bijeenkomst is op 14 juni. We gaan in workshopvorm met elkaar aan de slag over de VR+AR. Wellicht vraag je je af wat hier vernieuwend aan is? Niets is beter dan het zelf ervaren! En ik weet zeker dat wij jullie kunnen verrassen.

Schrijf je snel in en zorg dat jij er ook bij bent!

Tot de 14e!

Met vriendelijke groet,

Maarten Slee