12 september: Stumico bijeenkomst georganiseerd door Dassault Systèmes

Op donderdag 12 september organiseert Stumico een ledenbijeenkomst over informatiemanagement, die wordt verzorgd door Dassault Systèmes en haar partner infostrait. Het programma van die avond gaat over het managen van de explosief groeiende hoeveelheid data binnen bedrijven en projecten. Oftewel, hoe ga je om met Big Data en hoe kan iedereen snel de benodigde informatie vinden?

Dassault Systèmes is het 2de grootste softwarebedrijf van Europa en 9de meest duurzame bedrijf ter wereld. Gestart vanuit de vliegtuig- en automobielindustrie, zijn zij nu in 11 markten actief, waaronder de bouw- en civiele techniek. Niet met de zoveelste BIM-applicatie maar met een oplossing voor informatiemanagement en efficiënt samenwerken in projecten, die LEAN bouwen mogelijk maakt.

Infostrait is een partner van Dassault Systèmes gespecialiseerd in de bouwsector en civiele techniek.
Zij hebben onder andere oplossingen voor informatiemanagement geïmplementeerd bij Movares, Rijkswaterstaat en VolkerRail. Ook heeft infostrait LEAN Construction van Dassault Systèmes uitgebreid met directe koppelingen naar VISI en COINS. Op 12 september hoort u daar meer over.

Tijdens de Stumico bijeenkomst bij Dassault Systèmes en infostrait krijgt u ook te horen en te zien hoe industriële bedrijven in o.a. de automotive informatiemanagement organiseren. Waaronder het snel terugvinden van alle relevante informatie uit elke beschikbare bron, met semantische zoeksoftware.
Om in het kader van de nieuwe Stumico koers te kunnen leren van ‘best practices’ in andere markten.

Klik hier voor het programma
Klik hier om u direct in te schrijven

Delen met vrienden:

Sponsoren van Stumico